Map
Radio Rock

Lytt Radio Rock direkte

Radio Rock er en populære norsk radiostasjon, og har vært en sentral del av den norske musikk- og kulturscenen siden oppstarten i 2013. Radioen ble startet som et alternativ til de mer tradisjonelle radiostasjonene som spilte kun kommersielle hits, og har hatt stor suksess med å presentere ulike typer musikk til et bredt publikum.

Radio Rock har utviklet seg fra å være en stasjon med fokus på rockmusikk, til å bli en multi-genrel plattform for ulike typer musikk. Deres DJ-er er ofte høyt ansette i bransjen og gir lyttere en unik opplevelse med tanke på programdesign og musikksamlinger.
Radio Rock er ikke bare populær for sine musikalske prestasjoner; radiostasjonen er like bemerkelsesverdig for sin vifte av programmer som spenner fra komedie til alvorlige samtaler om aktuelle temaer. Radio Rocks dedikerte team legger mye arbeid i å gi disse temaene den rette oppmerksomheten. Dette er et tegn på at Radio Rock ikke bare fokuserer på lyd, men at de prøver å bygge bedre samfunn gjennom radioen sin.
Radio Rocks rolle i det norske samfunnet strekker seg langt utover det rent auditive aspektet - det gir lyttere mulighet til å føle selvrealisering sammen med andre fans fra alle deler av landet - noe som skaper sterke bånd mellom dem alle.

Hør på Radio Rock direkte via Internett!
Vi tilbyr deg en liste de mest populære radiostasjoner.
Lytte til Radio Rock på iPhone, iPad, iPod Touch og Android!
Del
OK