Map
P6 Rock

Lytt P6 Rock direkte

P6 Rock har gjennom årene blitt en av de mest populære radiostasjonene i Norge. Dette skyldes at den spiller et bredt utvalg av hardrock og heavy metal musikk, som er veldig populært blant en stor del av norsk ungdom.

Musikk som spiller på P6 Rock inkluderer alt fra klassiske hardrocker som Led Zeppelin og AC/DC, til mer moderne metalakter som Slipknot og Metallica. Dette gjør at det er noe for alle smaker, og hver dag vil fans av rockmusikk kunne finne noe å lytte til på radio.
Radioen har vært en stor inspirasjonskilde for mange unge rockerfans over hele Norge. Ved å fokusere på rockmusikk har de brakt frem nye artister og band som ellers ikke ville ha fått så mye oppmerksomhet. Radioen har bidratt til å bygge opp et miljø rundt rockmusikk, slik at flere mennesker føler seg komfortable med å uttrykke selvstendighet gjennom musikken sin. Dette har igjen bidratt til å oppmuntre nye band til å eksperimentere med nye stiler og lydbilder, noe som resulterer i et mangfoldig utvalg av rockmusikk fra Norge alene.
Dessuten inviterer de jevnlig inn ulike kunstnere for intervjuer om sine album eller singler, slik at fansen kan få vite mer om artistene bak sangene de hører på radioen hver dag.

Hør på P6 Rock direkte via Internett!
Vi tilbyr deg en liste de mest populære radiostasjoner.
Lytte til P6 Rock på iPhone, iPad, iPod Touch og Android!
Del
OK