Map
P9 Retro

Lytt P9 Retro direkte

P9 Retro er en norsk radiostasjon. Radioen har blitt et populært medium for å høre på nostalgiske låter og klassiske hits fra 60-tallet, 80-tallet og 80-tallet.

P9 tilbyr et bredt utvalg av musikk, nyheter og programmer. De har en av de største samlingene av klassiske låter fra 60-tallet, 70-tallet og 80-tallet som noen gang er blitt samlet under ett tak. Dette inkluderer alt fra pophits til rockballader.
Dette kanalen gir lyttere muligheten til å høre på klassisk musikk med et moderne perspektiv og oppdateres vanligvis ukentlig eller månedlig med nye sanger. P9 Retro har flere andre programmer som fokuserer på spesielle temaer som filmmusikk, soulmusikk eller dansemusikk.
P9 Retros programledere har alltid vært godt kjent for sine dyktige presentasjoner og vennlige personlighet. De er godt informert om musikken de spiller og gjør alt for å fange interessen til lytterne deres med sin entusiasme for musikken de spiller. Programlederne legger stor vekt på at lytterne skal ha det gøy mens de hører på radioen sin favorittprogrammering.

Kontakt
  • Telefon: +47 61.24.84.44
  • E-post: p4@p4.no
  • Adresse:
    P9 Radio Retro
    Postboks P4
    2626 Lillehammer
Hør på P9 Retro direkte via Internett!
Vi tilbyr deg en liste de mest populære radiostasjoner.
Lytte til P9 Retro på iPhone, iPad, iPod Touch og Android!
Del
OK