Map
NRK P3

Lytt NRK P3 direkte

NRK P3 er et av de mest største radiostasjoner i Norge. Radio gjør mye mer enn å spille musikk; det er en av de viktigste stemmene i norsk populærkultur.

P3 har et stort fokus på kvalitetsprogrammering og sitt arbeid med å gi lyttere tilgang til nye artister og kunstnere. Deres mål er å fremme diversitet, engasjement, kultur og samfunnsdebatt gjennom moderne musikk fra hele verden. Dette betyr at de jobber hardt for å fremme både norske og internasjonale artister som ellers ikke ville ha fått muligheten til å bli hørt.
NRK P3s programmeringsformater inkluderer alt fra talkshow-programmer om samfunnsaktuelle temaer til intervjuer med interessante personer fra ulike bransjer. I tillegg har de et helt spekter av musikkprogrammer som presenterer det beste innen popmusikk, hip hop, rock, elektronisk musikk og annen alternativ musikk fra hele verden. Disse programmene gir lyttere muligheten til å oppdage ny musikk samtidig som man hører på litt mer velkjente låter. P3s programledere bringer denne musikken videre med sine egne personlige stiler.

Kontakt
  • Telefon: 815 65 900
  • E-post: info@nrk.no
  • Adresse:
    NRK P3
    PB 8500, Majorstuen, 0340 Oslo
Hør på NRK P3 direkte via Internett!
Vi tilbyr deg en liste de mest populære radiostasjoner.
Lytte til NRK P3 på iPhone, iPad, iPod Touch og Android!
Del
OK