Map
P5 Hits

Lytt P5 Hits direkte

P5 Hits er en norsk radiostasjon som sender ut musikk til lytterne sine. Den har vært på lufta siden 2010, og selv om den kanskje ikke er like stor som andre store, mer kjente radiostasjoner i Norge, har den fått et godt rykte blant mange av de som liker å høre på radio.

Radioen spiller musikk fra alle sjangrene; fra pop til hip-hop og R&B. Dette gjør at det er noe for alle – enten du liker å danse eller bare vil ha noe å høre mens du jobber eller slapper av. Det beste med P5 er imidlertid at de spiller mye ny musikk, noe som betyr at deres samling av låter alltid oppdateres med de nyeste hitene. Dette gjør det lettere for lytterne å holde seg oppdatert på de nyeste trendene innen musikkbransjen.
P5 Hits har også et stort utvalg av programledere som holder deg underholdt mens du hører på radioen. Programlederne gir ofte informasjon om aktuelle hendelser og temaer som interessant for lyttere over hele landet, sammen med informasjon om kommende arrangementer og aktiviteter knyttet til den populære radiostasjonen.

Kontakt
  • Telefon: +47 23000000
  • E-post: p5@p5.no
  • Adresse:
    P5 Radio Halve Norge AS
    Akersgata 73,
    0180 Oslo
Hør på P5 Hits direkte via Internett!
Vi tilbyr deg en liste de mest populære radiostasjoner.
Lytte til P5 Hits på iPhone, iPad, iPod Touch og Android!
Del
OK