Map
P10 Country

Lytt P10 Country direkte

P10 Country er et norske radiostasjon. Kanalen spiller alltid de beste landmusikkartister og de mest populære låtene. Country musikken synges fra hjertet, og handler om ting folk virkelig tror på. Den forteller om virkelige følelser og er musikk som passer til alle stemninger.

Stasjonen har alltid hatt et sterkt fokus på å promotere den norske kulturen gjennom musikk, og dette har gitt dem mange trofaste lyttere. De spiller ofte låter fra norske artister som kan ha en mer tradisjonell stil, sammen med nye pop-country-låter. Det gir lytteren muligheten til å høre både gamle og nye favoritter på radioen.
P10 Country er like stolt av sine nasjonale artistene som de er av utenlandske artister, og dette synes tydelig i programmeringen deres. De har laget mange programmer der de fokuserer på lokal musikk og kultur, inkludert intervjuer med artister fra hele Norge. Dette gir lytteren muligheten til å oppdage noen av landets up and coming talenter, samt få innsikt fra noen av landets mest kjente artister. Dette bidrar til å skape et unikt miljø for radiolyttere som setter pris på god musikk uansett hvor den kommer fra.

Kontakt
  • Telefon: +47 61.24.84.44
  • E-post: p4@p4.no
  • Adresse:
    P10 Radio Country
    Postboks P4
    2626 Lillehammer
Hør på P10 Country direkte via Internett!
Vi tilbyr deg en liste de mest populære radiostasjoner.
Lytte til P10 Country på iPhone, iPad, iPod Touch og Android!
Del
OK