Map
NRK Super

Lytt NRK Super direkte

NRK Super er et norsk radiokanal. Kanalen begynte å sende i desember 2007 og er rettet mot unge mennesker i alderen seks til seksten år. Radio tar sikte på å være en kanal som appellerer til det unge publikummet, slik at de får et pålitelig og relevant innhold som støtter deres oppvekst og utvikling.

NRK Super har et bredt spekter av programmering, alt fra underholdning til informasjon og opplæring. En viktig del av kanalens programutvalg består av barneprogrammer. Disse programmene gir unge mennesker muligheten til å la tankene løpe fritt gjennom fantasifulle verdener, samtidig som de lærer om ny kunnskap, teknologi og kultur.
I tillegg til programmene for barna har radio en rekke programmer for videregående skoleelever. Det er mange serier som omhandler emner relatert til hverdagslivets utfordringer med sosiale situasjoner eller akademiske målsettinger – slik at ungdommene får informasjon om temaer som betyr mye for dem. For å tiltrekke seere fra alle aldersgrupper har NRK Super flere populære underholdningsprogrammer basert på sport, spill og musikk.

Kontakt
  • Telefon: 815 65 900
  • E-post: info@nrk.no
  • Adresse:
    NRK Super
    PB 8500, Majorstuen, 0340 Oslo
Hør på NRK Super direkte via Internett!
Vi tilbyr deg en liste de mest populære radiostasjoner.
Lytte til NRK Super på iPhone, iPad, iPod Touch og Android!
Del
OK