Map
Radio Revolt

Lytt Radio Revolt direkte

Radio Revolt er en radiostasjon drevet av studenter i Trondheim siden 1984. Det er et unikt alternativ til mer tradisjonelle radiostasjoner, og det har blitt stadig mer populært blant norske lytteres over hele landet.

I tillegg til å spille mer ukjente sanger fra mindre kjente artister, fungerer Radio Revolt som en plattform for debatter om aktuelle temaer rundt samfunnet. De inviterer gjerne forskere, journalister osv til å delta i debatter om temaer som helsevesenet, miljøet osv. Dette gjør at radio er et unikt medium for å diskutere politiske emner både nasjonalt og internasjonalt.
Et annet interessant aspekt ved radio er at de ofte inviterer nye artister til å opptre live på studioet. Dette gir artistene en god mulighet til å få sin musikk hørt av et bredere publikum utover bare fansene sine.
Alt dette gjør at Radio Revolt skiller seg fra andre radiostasjoner ved å ha fleksibilitet i sin programmering, mens den fremdeles holder seg innenfor en bred genre av alternativ musikkstilartikler. Det gir lytteren muligheten til å komme tettere innpå artistenes arbeid sammen med utforsking av aktuelle temaer rundtomkring samfunnet vi lever i dag - noe som ganske mange radioer mangler i disse dager.

Kontakt
  • Telefon: +47 73 51 88 88
  • E-post: post@radiorevolt.no
  • Adresse:
    Radio Revolt
    Elgesetergate 1.
    7030 Trondheim
Hør på Radio Revolt direkte via Internett!
Vi tilbyr deg en liste de mest populære radiostasjoner.
Lytte til Radio Revolt på iPhone, iPad, iPod Touch og Android!
Del
OK