Map
Radio 102

Lytt Radio 102 direkte

Radio 102 er en radiostasjon i Norge. Kanalen gir daglige oppdateringer på trafikk, underholdning, kultur, sport og lokale nyheter.

Radioen er kjent for å ha et bredt spekter av programmering og musikkstiler, noe som hjelper dem med å tiltrekke seg et bredere publikum. De spiller alt fra rock til pop, EDM til hip-hop, country til klassisk - deres utvalg er rett og slett uendelig! Programmeringsmulighetene strekker seg fra daglige morgentimer til helgeprogrammering som gir hyggelige timer for lyttere over hele landet. Deres programmering er spesielt populære blant unge lyttere, noe som gjør det til et yndet valgt for mange unge mennesker.
I tillegg har Radio 102 vist at det ikke bare handler om underholdning eller musikk - de har flere programmer knyttet direkte til samfunnsrelevant informasjon slik at lyttere kan holdes oppdatert om sakene rundt dem i lokalmiljøet eller nasjonalt/internasjonalt plan. Programmene handler ofte om aktuelle temaer eller problemstillinger som berører mange deler av samfunnet vårt; dette inkluderer velferdsproblemstillinger, miljøspørsmål eller politiske disputter mellom partier eller politikere.

Kontakt
 • Telefon: 52 720 102
 • E-post: post@radio102.no
 • Adresse:
  Radio 102
  (Postboks 102)
  Karmsundgt. 74.
  5506 Haugesund
Hør på Radio 102 direkte via Internett!
Vi tilbyr deg en liste de mest populære radiostasjoner.
Lytte til Radio 102 på iPhone, iPad, iPod Touch og Android!
Del
OK